Greenwich Grind - For Biasol Design

Our latest assignment with Biasol Design was to capture their project at Greenwhich Grind. With contemporary details and vibrant colours, it was a real pleasure to shoot. We were excited to see our imagery get some coverage over on Dezeen too, justifiably so, as the Biasol team have done an amazing job bringing this project together!

“Greenwich Grind is a relaxed, all-day venue that brings the inner-city Grind experience to the laidback London suburb. Contemporary colour and detailing infuse the heritage building with the essence of Grind, setting the scene for its unique blend of music, coffee, food and cocktails under a feature glass-atrium roof. The venue is divided into three spaces that function independently and together to create a holistic Grind experience. The grab-and-go deli/takeaway is a fun, bold space with signature pink on the walls and ceiling. The Green Room is an intimate cocktail bar with a deep-turquoise-blue backdrop whilst the main dining room opens to an alfresco area with an abundance of greenery evoking the leafy Greenwich suburb.”

 
Handover Agency